Tävling

ZONTÄVLINGAR

Smålands Bordtennisförbund arrangerar under året tillsammans med olika föreningar i distriktet 4 st zontävlingar inom respektive län – Kronoberg, Kalmar och Jönköping.  I Jönköpings län spelas tävlingen som poolspel där spelarna (både tjejer och killar blandat) delas in efter spelvana och möte andra spelare i en grupp om 6 spelare. Samtliga deltagare får diplom alt. pris.

Som medlem i Tranås BTK har du möjlighet att vara med på dessa tävlingar (kräver ingen full spellicens utan ingår i medlemsavgiften.

Zontävlingarna äger rum på följande platser:

5/11 2011      Sandsjöfors SK

10/12 2011     Sandsjöfors SK

28/1 2012       Vetlanda BTK

10/3 2012       Vaggeryds BTK

Som avslutning på säsongen sker uttagning i Jönköpings län till ett zonslutspel där respektive län tävlar mot varann i en final.

Tävlingsprogram 2011/2012

Här hittar du komplett tävlingsprogram för säsongen. Anmälan ske på inbjudningar som finns uppsatta på anslagstavlan i lokalen. Saknas du någon inbjudan? Tag kontakt med Johan Creutz eller Robert Kontkanen.

Tävlingsprogram

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:24 Skribent: Tomas Berner